Winkelruimte, schappen en kasten huren in Assen

Naast de verhuur van reguliere verkoopkramen hebben wij in onze winkel ook een gedeelte ingericht speciaal voor (web)winkels die een (extra)fysiek verkooppunt (Shop in Shop) zoeken voor hun producten.

Bezoekers van Jouw Winkelkraam kunnen de producten bekijken, voelen, ruiken, passen, proeven en aanraken. Dat zorgt voor een ware beleving en mensen zullen sneller overgaan tot aankoop van uw producten. Scroll verder op deze pagina voor de prijzen / mogelijkheden en veel gestelde vragen.

Goede bereikbaarheid, veel winkelpubliek

Jouw Winkelkraam ligt op een perfecte, strategische locatie in het centrum van Assen. De winkel ligt aan de rand van het centrum waardoor het zowel voor het winkelend publiek als iemand met de auto goed bereikbaar is. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

In het naastgelegen winkelcentrum Cité zijn onder andere de Mediamarkt, Jumbo, Lidl en de Trekpleister gevestigd. Dit trekt dagelijks veel publiek dat vanuit het winkelcentrum ook langs onze winkel met Shop in Shop ruimte naar het centrum loopt.

De voordelen

Winkel in hartje Assen

Geen personeelskosten

Lage exploitatiekosten

Extra reclame voor uw shop

Veel winkeltoerisme

Geen verkoopcommissie

Jouw Winkelkraam kan fungeren als afhaallocatie

Voorraad aanvullen kan via de post

Prijzen en mogelijkheden

Winkelschappen of wandkasten huren

Door de scherpe prijsstelling zijn de winkelschappen erg interessant voor verschillende partijen of je nu kleine, grote, goedkope of dure artikelen verkoopt. We beschikken over 5 wandkasten met in totaal 25 winkelschappen. Deze winkelschappen zijn verdeeld over 5 niveaus waarbij rij 1 onderin is en rij 5 bovenin. De totale hoogte van de kast is 210 cm. De diepte van de winkelschappen is 40 cm en de hoogte 40 cm. Alle winkelschappen zijn 100 cm breed. Naast het huren van een winkelschap is het ook mogelijk om een complete kast te huren. Je kunt de kast dan ook voorzien van een eigen logo waardoor er nog meer exposure ontstaat.
wandkast2 winkelschappen

Een winkelschap is te huur voor €25,- per maand
En een complete kast voor €80,- per maand

Etalagekasten huren

We beschikken over 8 etalagekasten.

Een etalagekast heeft 4 niveaus en is 100 cm breed, 150 cm hoog en 50 cm diep. Naar wens kan er een kledingroede worden geplaatst.

Een etalagekast is te huur voor € 60,- per maand

Vitrinekasten huren

We beschikken over 3 vitrines.

Een vitrinekast heeft 5 niveaus en is 45 cm breed, 180 cm hoog en 40 cm diep.

vitrinekastenvitrinekast

Een vitrinekast is te huur voor € 20,- per week of €75,- per maand

Eigen displays en andere mogelijkheden

Voor sommige producten kan het zijn dat deze in een schap moeilijker verkoopbaar zijn doordat het formaat niet past of omdat een andere presentatie gewoonweg zorgt voor een betere doorverkoop.

Voor de ramen hebben we ruimte vrijgehouden om de mogelijkheid te bieden met eigen displays, kaartenhouders of paspoppen te werken. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag, neem contact op voor meer informatie

Veel gestelde vragen

Wat is de verkoopcommissie?

Jouw Winkelkraam berekent geen commissie over de verkopen!

Wat is de looptijd van het contract?

Jouw Winkelkraam werkt met contracten van 1 maand, wel hanteren we 1 maand opzeg termijn.

Hoe worden de verkopen bijgehouden?

De aangeleverde producten kunnen worden gelabeld en hierbij kan er een uniek nummer of artikelcode op het artikel worden gezet. Sommige producten hebben wellicht een unieke productcode van de leverancier meegekregen welke gebruikt kan worden. Bij de verkoop wordt deze code geregistreerd, welke je in het verkoopoverzicht terug ziet. Zo weet je exact welk artikel is verkocht.

Hoe kan ik de winkelruimte inrichten?

U kunt zelf uw winkelruimte inrichten op de dag dat de looptijd van het huurcontract ingaat. De winkelruimte mag naar eigen inzicht ingericht worden zolang er maar geen beschadigingen aan de winkelschappen/kasten ontstaan (spijkers, schroeven etc.). Ook bestaat er de mogelijkheid de winkelruimte door ons in te laten richten. Deze service verlenen we geheel kosteloos! Zorg er wel voor dat de artikelen gelabeld bij ons arriveren. Voor aanvulling kunt u langskomen maar ook mag u de producten opsturen zodat wij uw voorraad aanvullen. Leg gerust visitekaartjes, flyers of stickers bij de producten in de winkelruimte ter promotie van uw (web)winkel.

Doet Jouw Winkelkraam ook aan promotie?

Jouw Winkelkraam zal uw producten via sociaal media promoten. Daarnaast krijgt u op onze website een persoonlijke pagina waar foto’s en tekst aan toegevoegd kunnen worden.

Kan Jouw Winkel fungeren als afhaallocatie?

Jouw Winkelkraam kan ingezet worden als afhaallocatie voor je webwinkel. De klant laat zijn of haar producten aankomen bij Jouw Winkelkraam en kan deze na betaling of middels een betalingsbewijs afhalen. Een aantrekkelijke extra optie dus als bezorgmogelijkheid voor je webwinkel!

Hoe zit het met de facturering?

De huurkosten worden per maand vooraf gefactureerd en dienen betaald te zijn voordat een nieuwe maand ingaat.

Hoe zit het met de uitbetaling?

De uitbetaling van de verkochte producten vindt elke maand plaats. Middels een uitbetalings- specificatie kun je zien welke artikelen verkocht zijn.

Hoe zit het met de verlenging? Na afloop van de looptijd van het contract zal deze telkens stilzwijgend met 1 maand verlengd worden. Opzeggen kan bij ons per maand na afloop van het contract. Houd wel rekening met 1 maand opzegtermijn. Na afloop van de huurtermijn worden de producten door ons uit de winkel gehaald. Zij kunnen gedurende één week worden opgehaald of door ons worden opgestuurd. Houd dan rekening met verzendkosten.

Meer informatie aanvragen over ons Shop-in-Shop concept in Assen? Dat kan via onze “Reserveer” pagina

Neem contact op Reserveer je winkelruimte