Tweedehands kleding verkopen in Assen

Verkoop je tweedehands kleding in onze winkel in Assen. Naast de verhuur van kramen en winkelruimte kun je ook bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar een inbrengwinkel voor kleding in Assen. Elke dag kan bij ons (tweedehands) kleding, schoenen, tassen en sieraden voor dames, heren en kinderen worden ingenomen. De kleding voor de kledinginbreng moet fris gewassen, gestreken en in de mode zijn. Wij verkopen je kleding voor jou!

Hoe werkt het?

Het personeel sorteert en prijst de kleding. Eventuele niet geplaatste kleding kan binnen een week worden opgehaald of gedoneerd aan een goed doel.

Wij kennen geen inname stop of inname limiet. Echter als de winkel erg vol hangt moeten we helaas wel selectiever worden met wat we in de winkel hangen.

De kledingstukken hangen op eigen risico bij ons in de winkel. Jouw Winkelkraam kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde, gestolen of zoekgeraakte artikelen.

Wanneer kan ik kleding inbrengen?

  • Februari  – Juli | zomerkleding;
  • Augustus – Januari |winterkleding;
  • November en December | feest- en skikleding.

Verkoop van je tweedehands kleding

Kleding hangt 2 maanden in de winkel. Na verkoop ontvangt je 60% van de verkopen. De artikelen die in deze periode niet zijn verkocht, kunt je binnen 2 weken weer op halen, afprijzen met 50% of schenken aan een goed doel.

Wordt de kleding niet binnen de afgesproken periode opgehaald dan schenken wij het alsnog aan een goed doel.

Kleding partijen en winkelrestanten kleding verkopen in Assen

Winkelrestanten, monstercollecties en overige kleine partijen kleding kunnen zonder afspraak langs gebracht worden.  Voor grotere partijen met nieuwe kleding kun je telefonisch contact opnemen met Jouw Winkelkraam in Assen.

Wij verkopen jouw (tweedehands) kleding voor jou!

Neem contact op